- INFORMACIÓ -

 

El passat dijous 30 de desembre el Grup Castebrota amb el suport de l’Ajuntament de Castelló, va muntar un punt d’informació i recollida de mòbils a la porta del Mercat Municipal.

PUBLICITAT

La proposta va tindre una gran acollida, tant per les nombroses persones que es van acostar a demanar informació, com pel nombre de terminals recollits: 30 en poc més d’una hora, cosa que significa que el poble de Castelló contribuirà a apadrinar un ximpanzé al Centre de Recuperació que l’Institut Jane Goodall té al Parc Nacional de Ximpounga.

Com a curiositat, el punt va rebre la visita de Roser Garí, activista del Projecte Gran Simio i veïna de Manuel, que va felicitar el grup per contribuir a millorar la vida dels simis i a la preservació dels seus ecosistemes.

La campanya s’allargarà durant tot el mes de gener i podeu portar els vostres terminals (mòbils vells i /o trencats) tant a la bústia que hi ha al Mercat, com a la que hi ha instal·lada a la Biblioteca així com als centres educatius del poble que participen en la campanya.

Des de Castebrota agraïm la implicació dels veïns i veïnes de Castelló i de  les regidories d’Educació i Mercat, perquè ens anima a seguir treballant. Moltes gràcies!

Castebrota

- PUBLICITAT -