- PUBLICITAT -

 

Vídeo amb declaracions dels i les protagonistes i àlbum de fotos

L’Associació Contra el Càncer a Castelló continua duent a terme iniciatives per a poder recaptar fons que es destinaran a investigar aquesta maleïda malaltia, el càncer. Per aquest motiu va preparar el passat divendres 21 d’octubre de 2022 la ‘II Festa solidària de la cervesa i la tapa a Castelló’, aquesta es va realitzar als 4 Gats.

PUBLICITAT

Aquest esdeveniment ha estat organitzat per l’Associació Contra el Càncer a Castelló amb la col·laboració de Salva Perepérez (69 brosses) i l’Ajuntament de Castelló.

Cal destacar que tot el que es va recol·lectar serà destinat a l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) que és una ONL (Organització No Lucrativa), privada i declarada d’utilitat pública que porta 66 anys treballant en la lluita contra el càncer. L’AECC integra malats, familiars, persones voluntàries i professionals que treballen units per prevenir, sensibilitzar, acompanyar les persones afectades i finançar projectes de recerca oncològica que permetran un millor diagnòstic i tractament del càncer. L’AECC manté com un dels seus objectius prioritaris la recerca oncològica de qualitat i és, a dia de hui, l’entitat social i privada que més fons destina a investigar el càncer amb 40 milions d’euros compromesos en més de 250 projectes a tot l’Estat espanyol.

Per baixar les fotos piqueu ací.

| GALERIA | II Festa solidària de la cervesa i la tapa

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -