- PUBLICITAT -

 

‘Descobreix el potencial que hi ha darrere del teu negoci’ era l’eslògan del taller de formació de creixement empresarial del dinamitzador d’autònoms Tony Landete celebrat a Castelló.

L’Agrupació de Serveis i Comerç de Castelló, mitjançant l’empresa ‘Activant’, encapçalada pel dinamitzador empresarial Tony Landete, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelló, va organitzar el passat diumenge 20 de juny de 2021 al matí, un taller de formació de creixement empresarial amb un gran èxit de participació en les activitats executades per part de les usuàries i usuaris que van assistir al taller.

L’aforament estava limitat i en tot moment es van respectar totes les mesures de seguretat establides per sanitat per la covid-19.

PUBLICITAT

Les 9 xiques i el xic assistents al taller van poder gaudir d’una experiència única, i van aprendre maneres d’emprendre i com afrontar les situacions que es presenten tant per a elles i ell, com per als seus negocis. Al taller van assistir 4 empresàries d’Alberic i la resta eren de Castelló.

Àlbum de fotos.

Taller d'Autònoms de Tony Landete - juny de 2021

- PUBLICITAT -