- PUBLICITAT -

 

ÉXIT DE PARTICIPACIÓ EN EL CONCURS DE DECORACIÓ NADALENCA DE BALCONS I FAÇANES 2021

Una vegada finalitzat el període d’inscripció al concurs que des de la Regidoria de Cultura Festiva es va llançar per segon any consecutiu, ens sentim, una vegada més, orgullosos del nostre poble, i es que un total de 16 façanes i balcons s’han inscrit en aquest concurs.

Des d’ací volem donar les GRÀCIES a totes i cadascuna de les persones que s’han inscrit, i que han dedicat temps i recursos per aportar als carrers de Castelló un toc d’alegria, engalanant els seus balcons o façanes.

PUBLICITAT

De nou, reiterem el nostre mes sincer agraïment i convidem a tota la ciutadania, per a que al llargs dels seus passejos pel nostres carrers, es fixen del treball que veïnes i veïns han fet, per això us adjuntem aquest plànol de situació perquè vegeu on queden ubicades els habitatges participants.

El proper dijous 23 de desembre, es coneixeran les persones guanyadores i ho farem saber a través del Miragall i a les xarxes socials de l’Ajuntament i de Castelló Poble Fester.

Castelló, un any més em aconseguit que el Nadal del 2021 siga molt més alegre, i sobretot, que els nostres carrers, tinguen un toc especial d’ambient fester.

- PUBLICITAT -