- INFORMACIÓ -

 

Jonatan Penalba presentà al Teatre Ideal de Castelló el seu nou disc ‘Reversions’ el dissabte passat, 24 d’abril de 2021, el nou treball inclou temes d’altres artistes com LLuís Llach, Miquel Gil, Ovidi Montllor, Feliu Ventura o la Gossa Sorda, a més de peces tradicionals.

PUBLICITAT

Segons tempsrecord.cat, el cantant valencià Jonatan Penalba va nàixer a l’Alcúdia (la Ribera Alta) l’any 1991 i, malgrat la seua joventut, ja és un veterà en el món de la cançó tradicional. Als cinc anys ja cantava albaes, i entrà a formar part del Grup de Balls Populars Les Folies de Carcaixent abans de complir els divuit anys, formació amb la qual ha actuat en múltiples festivals de tot l’estat espanyol. La seua veu (algú ha dit que “canta com els vells”). Llegir més…

Jonatan Penalba i Tesa acompanyants d’un conjunt molt bons de músics van fer vibrar el passat dissabte al públic assistent al Teatre Ideal amb el seu projecte ‘Reversions’, aquest concert el programa la regidoria de Cultura Festiva de l’Ajuntament de Castelló amb motiu del 25 d’abril.

Gravacions de vídeo amb diferents instants del concert.

El diumenge 25 d’abril la presentació va ser notícia en À Punt NTC.

Ací baix us deixem unes quantes fotos del concert, si voleu veure tot l’àlbum piqueu ací.

Àlbum fotos

Jonatan Penalba - Teatre Ideal - ‘Reversions’

- PUBLICITAT -