- INFORMACIÓ -

 

El col·lectiu GCiE – Compromís de Castelló va organitzar el passat dissabte 18 de maig de 2019 al Mercat de Castelló un acte per presentar les persones que formen part de la llista i que es presenten a les pròximes eleccions municipals del 26 de maig, aquest era uns dels actes més importants de la campanya que va començar el passat dijous 16 de maig. A banda d’aquest acte també estan programats encontres amb les associacions on s’espera abordar temes fonamentals per a la gestió municipal com; la mobilitat, participació, sostenibilitat i les polítiques socials i un acte fi de campanya que es realitzarà el pròxim 24 de maig a les 20.00h a la plaça de l’Ermita on es barrejarà la política, la música i l’aigua de valència.

PUBLICITAT

L’objectiu dels diferents actes i encontres realitzats i previstos és explicar la gestió feta per l’equip de govern de GCiE – Compromís els darrers quatre anys, a més d’exposar i escoltar les propostes de cara a una possible reelecció d’Òscar Noguera com a alcalde de Castelló.

En la presentació realitzada el passat dissabte, va ser Érica Oliver Caldés l’encarregada de presentar i dirigir tota la presentació, a la qual van assistir al voltant de 250 persones. Òscar Noguera l’actual alcalde i candidat de GCIE – Compromís va ser qui un a un va anar presentant cada membre que forma la nova llista on es barreja l’experiència dels regidors que han estat al govern aquesta legislatura amb la incorporació de noves persones amb perfils tècnics i gent implicada en els diferents àmbits de la societat civil castellonera.

Desprès els encarregat de parlar del programa electoral de GCiE – Compromís on destaquen, com a eixos bàsics d’actuació, la continuació de la responsabilitat i el treball de la gestió municipal, en especial en l’àrea econòmica; la continuïtat en la millora dels serveis municipals i l’adaptació de l’espai urbà als usos i necessitats de les persones van ser quatre membres de la llista, concretament Tere Fuster, Richard Garrigues, Iñaki Talens i Núria Gregori.

A continuació el cap de llista de Compromís a les eleccions Europees Jordi Sebastià va enviar un missatge a tots el castelloners i castelloneres i va intervindre mitjançant un vídeo que allí es va reproduir i ací baix podeu visualitzar i escoltar de nou.

 

Per a finalitzar el recentment elegit com a diputat a les Corts Generals Joan Baldoví es va dirigir a tot el públic assistent, va parlar de molts temes relacionats amb el País Valencià, però posant una especial preocupació en dos, el finançament i la taronja valenciana, en els quals va insistir en reiterades vegades que es reclamarà i lluitarà perquè aquestes dos injustícies que tan a prop les tenim i tant ens afecten a tots els valencians i valencianes,se solucionen el més aviat possible.

Acabat l’acte el públic assistent va gaudir d’una picadeta i de la música de l’Emili Someño que va estar present durant tot l’acte.

Ja sabeu, el pròxim 24 de maig de 2019 a les 20.00h, a l’Ermita de Castelló us esperem a totes i a tots en el final de campanya eleccions municipals del 26 de maig festiu que estem preparant el col·lectiu GCiE – Compromís.

Vota

Picant ací podeu baixar i veure totes les fotos de Joanjo Puertos de l’acte.

Fotos – Presentació de la candidatura de GCiE – Compromís

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank

 

- PUBLICITAT -