- PUBLICITAT -

Una Jornada Plena d’Història i Encant Rural

CN | Aida

El col·lectiu de Jubilats de Castelló ha preparat una interessant excursió per al pròxim 25 de maig de 2024, destinada a descobrir els tresors ocults del pintoresc poble de Vilafamés. Amb l’eixida prevista a les 7.30 h del matí, aquesta jornada de segur serà una experiència enriquidora per a tots els participants.

Vilafamés, situat a pocs quilòmetres de Castelló de la Plana, és un dels pobles més encantadors del País Valencià, conegut per les seues estretes i empedrats carrers, els seus edificis medievals i les impressionants vistes panoràmiques de la seua localització en un punt alt. El nucli antic de Vilafamés és com un viatge en el temps, amb les seues cases de pedra i les muralles del castell que recorden la seua rica història medieval.

PUBLICITAT

Durant la visita, els participants tindran l’oportunitat d’explorar els racons més emblemàtics del poble, com el museu contemporani, que acull una impressionant col·lecció d’art modern i contemporani, i la majestuosa Església de l’Assumpció, un destacat exemple de l’arquitectura religiosa local.

Després d’aquesta matinal de descobriments culturals, els assistents gaudiran d’un deliciós dinar en un restaurant local, on podran degustar els plats típics de la cuina local.

El preu de l’excursió és de 42 euros per persona, que inclou el viatge, l’esmorzar i el dinar al restaurant. Cal destacar que les places són limitades a 45 persones, per la qual cosa és recomanable reservar amb antelació per garantir la participació.

Així doncs, els Jubilats de Castelló conviden a tots aquells que desitgen viure una jornada plena d’història, natura i gastronomia a unir-se a aquesta inoblidable aventura a Vilafamés.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací