- PUBLICITAT -

CN | Aida | Fotos Joanjo Puertos

Ahir, el pavelló del Poliesportiu Antoni Escuriet va viure una vesprada màgica amb el celebrat Festival de Nadal de l’Escola de Patinatge Artístic de Castelló. L’esdeveniment, que va tenir lloc el divendres, 22 de desembre de 2023, va superar totes les expectatives amb una participació massiva i una atmosfera carregada d’emoció i admiració.

Amb gairebé 70 joves patinadores i patinadors oferint un espectacle excepcional, el pavelló estava ple de gom a gom, destacant la gran acceptació i interés de la comunitat. La gent assistent va ser tractada amb una exhibició que va fusionar habilitats patinadores, gràcia i la màgia de la temporada nadalenca.

PUBLICITAT

Les coreografies inspirades en “Polar Expres” van captivar els espectadors, transportant-los a un món de somnis i il·lusió. El públic va gaudir d’una vesprada plena de ritme i creativitat, demostrant que l’Escola de Patinatge Artístic de Castelló no només ensenya habilitats esportives, sinó que també crea experiències úniques i inoblidables.

Després de l’espectacle, la reacció del públic era evident en les cares somrients i els aplaudiments constants. L’Escola de Patinatge Artístic de Castelló va aconseguir tancar l’any amb una nota alta, oferint una celebració que va unir la comunitat en l’esperit nadalenc i l’art del patinatge.

Aquest Festival de Nadal es converteix, sens dubte, en una fita destacada dins de les activitats de l’escola i una memòria que perdurarà en el temps. Per als qui no van poder assistir, es poden veure les imatges capturades d’aquesta màgica nit a l’àlbum de fotos adjunt.

Per veure l’àlbum complet de fotos de Joanjo Puertos piqueu ací.

Escola de Patinatge – Nadal 2023

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -