- PUBLICITAT -

 

El grup de Veïnes del barri de Califòrnia continuen recollint signatures per a exigir a l’Ajuntament de Castelló que torne el sentit del carrer La Sang a la seua configuració d’abans. Des del 20 de gener, el grup està recollint firmes per millorar la qualitat de vida de la comunitat invertint el sentit del carrer actualment.

Ens comuniquen que estan prop de 1000 signatures per a evitar un desgavell o almenys per propiciar una reflexió de l’Equip de Govern, perquè rectificar és una oportunitat per a aprendre i créixer, per demostrar honestedat i transparència, això és especialment important en situacions on hi ha responsabilitats i obligacions ètiques.

No rectificar pot tindre conseqüències greus, com la pèrdua de confiança, en canvi, rectificar pot millorar les relacions, pot ajudar a retornar a l’ambient de confiança i la cooperació en les relacions de la ciutadania i les institucions.

PUBLICITAT

Les veïnes volen informar que mentre la gent continue sol·licitant els documents i acudint als llocs de signatura continuaran sumant a més gent. Al mateix temps, volen agrair les quasi 1000 persones que ja han signat el document.

Segons els peticionaris, l’actual direcció del carrer s’ha convertit en un gran problema de trànsit, provocant congestió, perills per a vianants i conductors i impactes negatius sobre el medi ambient, l’economia i la salut pública.

Les veïnes demanen que més membres de la comunitat s’unisquen a elles per mostrar el seu suport al canvi.

Aquesta petició de signatura del document, les veïnes pensen que és l’única forma cívica de demostrar la seua insatisfacció i fer veure a la institució que no sols són elles, que molta gent pense com elles, la iniciativa ja està en marxa al voltant d’un mes, i les veïnes del barri de Califòrnia estan decidides a continuar la seua tasca per a fer que la veu de la comunitat siga escoltada.

Negocis del poble s’han oferit a tindre documents per a signar i són:

Milar Gandia
Floristeria Elvira
La Pluma moda
Estètica i Perruqueria Maycka
Tintoreria Satorres
Forn (Sauco) Sant Vicent
Ferreteria La Clau

Grup de Veïnes del barri de Califòrnia

- PUBLICITAT -

Un comentari

  1. Se q vullgueu redirigir el tràfic x la periferia, pero desde q eu posat en direcció prohibida el carrer la sang,x accedir a l’altra part com x example: farmacia, parc, mercat etc…tin q pegar una volta impressionant pasant x el cementari, institut, economy x a plegar alli, a tot això me perjudique a mi pq gaste + gasolina i persupost faig + contaminació. Aleshores ja q la carretera ja no puguem accedir x anar a ixos llocs i lau fet x a un sentit, per favor🙏 el carrer d la Sang q estiga en el seu origen d sempre. Moltes gràcies.

Comments are closed.