- PUBLICITAT -

Dimecres VII del Temps Ordinari

Hui fem memòria de santa Rita de Càssia (1381-1457), una persona que va patir maltractaments del seu marit. És advocada d’impossibles. A Castelló (la Ribera Alta) se li tenia prou devoció. Moltes cases rebien la revista Santa Rita y el pueblo cristiano, que era publicada pels Agustins Recol·lectes de Granada. La meua àvia Maria Garrigues era la corresponsal a Castelló, és a dir, la que s’encarregava de cobrar les subscripcions i de propagar-la. A banda dels articles religiosos, tenia una pàgina de xistes i unes altres de crítica cinematográfica. Recorde que durant una temporada va publicar la vida de la santa per capítols en format de còmic.

Hui és Santa Quitèria, verge i màrtir, titular de les esglésies parroquials de Toràs i de la Torre d’en Doménec, patrona d’Almassora, Calles, Tírig, Toràs i la Torre d’en Doménec.

I també hem de felicitar les Júlies, perquè hui és Santa Júlia de Còrsega (s. V).

L’evangeli de hui és molt breu i molt clar, i acaba amb una sentència de Jesús que ha fet parlar molt: “Qui no està contra nosaltres, està a favor nostre”.

PUBLICITAT

Evangeli Mc 9,38-40

Qui no està contra nosaltres, està a favor nostre

Lectura de l’evangeli segons sant Marc

En aquell temps, Joan digué a Jesús:

«Mestre, n’hem vist u que expulsava dimonis en el vostre nom, i hem mirat d’impedir-ho, perquè no és seguidor vostre com nosaltres».

Jesús respongué:

«No li ho impediu. Ningú que en nom meu faça un miracle, no pot després malparlar de mi. Qui no està contra nosaltres, està a favor nostre»… continuar llegint.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací