- PUBLICITAT -

Diumenge IV de Pasqua

Este diumenge és conegut com el del Bon Pastor i la raó la trobareu en la lectura de l’Evangeli

Hui se celebra la Jornada Mundial de Pregària per les Vocacions.

Recordem hui el servent de Déu Josep Maria Cases i Deordal, que fou bisbe de Sogorb-Castelló. Va faltar el 21 d’abril de 2002.

Fem memòria de sant Anselm de Canterbury (Aosta ca. 1033-Canterbury 1109), bisbe i doctor de l’Església, autor del famós argument ontològic per a provar l’existència de Déu.

PUBLICITAT

Evangeli Jo 10,11-18

El bon pastor dona la vida per les seues ovelles

Lectura de l’evangeli segons sant Joan

En aquell temps, Jesús va dir:

«Jo soc el bon pastor. El bon pastor dona la vida per les seues ovelles. El sagal que treballa a jornal no és el pastor,  perquè les ovelles no són seues. I, quan veu vindre el llop, abandona les ovelles i fuig, i el llop les agarra o les dispersa. I és que el sagal no té cap interés per les ovelles.

Jo soc el bon pastor. Tal com el Pare em coneix i jo conec el Pare, jo conec les meues ovelles, i elles em coneixen a mi, i done la vida per elles.

Encara tinc unes altres ovelles, que no són d’este corral. També les he de conduir jo; escoltaran la meua veu i hi haurà un sol ramat amb un sol pastor.

El Pare em té amor perquè done la vida i després la recobre. No me la lleva ningú. Soc jo qui la done lliurement. Tinc poder de donar-la i poder de recobrar-la. Este és l’encàrrec que m’ha fet el Pare»… continuar llegint

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací