PUBLICITAT

 

La castellonera Eva Castells Sanchis del Club Marathon Crevillent que el passat mes de gener de 2019 es proclamà Campiona Autonòmica de la lliga Valenciana de carreres de muntanya de la FEMECV 2019 en la sub-categoria de veteranes, quedant en aquesta ocasió 9a de la Categoria Absoluta Femenina.

L’any passat en la cursa ‘Zumaia Flych Trail’ celebrada al País Basc va tindre una lesió important trencant-se el peroné, enguany a la mateixa cursa que formant part de la copa de carreres per muntanya de la fedme li han fet un homenatge molt emotiu.

Eva Castells Sanchis ha participat en moltes carreres del Campionat de lliga, obtenint no sols grans temps, també grans resultats en les proves que ha participat i durant els últims anys aquests magnifiques resultats li han servit per posar-se al capdavant de la classificació tant de l’absoluta com la de veteranes femenina.

Per a Eva la temporada 2018-2019 va estar molt complicada, degut a la ruptura de peroné que la va tindre apartada de la competició durant un llarg període de temps, per això aquest homenatge és tan important per a ella.

PUBLICITAT

Eva, totes les castelloneres i castelloners estem amb tu i sabem que has donat i donaràs el màxim com sempre i desitgem que tingues molta sort.

Enhorabona Eva!!

I continua gaudint del que fas i donant-nos alegries a tots nosaltres.

Vídeo: Eva Castells rep homentge a companyada de Sebastian Alvaro de ‘Al Filo de lo Impossible’, Juanito Oiarzabal, l’home que més 8000 ha fet del món i Joan Garrigos president de la FEDME.

Redacció CN

- PUBLICITAT -