- PUBLICITAT -

El concurs que pot repartir 20.000 euros cada setmana

CN | À Punt

Molt prompte, la radiotelevisió valenciana estrenarà este format que ja ha triomfat en la BBC del Regne Unit: un concurs d’alt risc on pots guanyar molt en un minut o perdre-ho tot en un instant.

Burjassot, dijous 23 de maig de 2024. À Punt estrenarà pròximament A la saca, el nou concurs diari després de l’informatiu de la nit, presentat per Eugeni Alemany. El showman i humorista torna a la radiotelevisió pública en horari estel·lar amb el concurs que més diners en premis posa en joc.

Cada setmana, 20.000 euros repartits en cent saques passaran per la cinta transportadora del programa. Un concurs d’alt risc… on pots guanyar molt, o perdre-ho tot en un instant! Així és A la saca.

Amb una mecànica inigualable, el programa posa a prova l’agilitat mental i la intuïció dels concursants per a triar la bossa que conté la resposta que val una fortuna, o que permet robar els diners al veí… o, si t’equivoques, regalar a un company tot o part de l’acumulat, o fins i tot caure en fallida. El risc va in crescendo en cada fase i tot pot passar fins que l’última saca apareix.

I tot això, amanit amb el talent, agudesa i sentit de l’humor d’Eugeni Alemany, el popular showman que sempre ha seduït l’audiència d’À Punt amb el seu estil únic, que torna a la cadena les nits de dilluns a divendres, per a entretindre un públic familiar.

A la saca és una producció d’À Punt en col·laboració amb València Imagina Televisió (The Mediapro Studio), dirigida per Melina Rodríguez (Duel de Veus, Bona Vesprada, Family Duo).

Vols ser concursant?

A la saca busca persones (+18) amb moltes ganes de divertir-se i de posar a prova l’agilitat mental. Si vols participar en el concurs de la televisió valenciana telefona al 961. 140. 107 i proposa la teua candidatura. Molta sort!

Si vols mantindre’t informat de totes les novetats del programa, pots fer-lo a través de l’Instagram del concurs @alasacaapunt o en les xarxes socials pròpies d’À Punt.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací