- PUBLICITAT -

Eugeni Alcover Poveda es proclama Campió Autonòmic amb el València Basket (categoria aleví).

La Final Autonòmica, de categoria aleví, es jugà aquest dissabte 25 de Maig a les 19:00 h. de la vesprada, al pavelló municipal “Alberto Arnal” de Manises, contra l’equip “Club de Basquet l’Horta Godella”.

PUBLICITAT

El primer equip aleví del València Basket (València Basket 2007), dirigit per l’entrenador Paco Pardo, i del que forma part Eugeni Alcover, va guanyar la final per 88 – 57.

Una final no es juga tots els dies ni s’aconsegueix aplegar tots els anys. Eugeni Alcover aconsegueix amb el seu equip i per segon any consecutiu, aplegar a una final autonòmica i guanyar. Aquest és un triomf a l’esforç col·lectiu. Tal i com diu Phil Jackson: “La força de l’equip resideix en cadascú. La força de cadascú és l’equip”.

Aquest concepte “d’Equip” es fonamental en un esport col.lectiu com el bàsquet i va ser clau per poder guanyar la final autonòmica, front un Godella què no va baixar els braços en cap moment. Com diu un proverbi japonés: “Una fletxa es trenca fàcilment, però no un fardell de deu fletxes”. I l’equip dirigit per Paco Pardo fou un autèntic “fardell de 10 fletxes”, 10 jugadors units què va ser impossible doblegar en la final autonòmica.

Per Eugeni Alcover és tot un orgull i privilegi formar part d’aquest equip, i agraeïx la confiança dipositada en ell a tots els entrenadors, companys, familiars i persones que ho han fet possible.

A més del campionat autonòmic, cal destacar també què Eugeni Alcover ha format part de la pre-sel·lecció valenciana aleví esta temporada 2018-19.