PUBLICITAT

 

El col·lectiu local d’Esquerra Unida ha celebrat la jornada del Dia del Treballador amb una ofrena floral i homenatge al cementeri municipal i un esmorzar amb militants i simpatitzants.

Esquerra Unida de Castelló de la Ribera ha celebrat aquest matí el tradicional acte commemoratiu del Dia del Treballador, “un acte molt arrelat en el nostre col·lectiu i en el qual, a més de reivindicar la necessitat d’acabar amb la precarietat laboral, recordem i homenatgem companys i companyes, militants i simpatitzants d’EU o treballadors del poble, que ja ens han deixat”, ha destacat la regidora-portaveu i candidata d’EU a l’alcaldia en les eleccions del 26 de maig, Oti Ferrando.

Oti Ferrando, candidata d’EU a l’alcaldia

En l’acte, que ha tingut lloc al cementeri municipal, la formació d’esquerres també ha volgut retre homenatge, amb una ofrena floral, aquells castelloners que van lluitar per la República i que van ser represaliats. Ferrando ha insistit que “des d’Esquerra Unida estem sensibilitzats amb la memòria històrica” i ha destacat els “molts avanços que en aquesta matèria s’han fet aquests últims quatre anys gràcies a l’Àrea de Memòria Històrica de la Diputació de València, amb Rosa Pérez Garijo al capdavant”.

L’acte ha conclòs amb una lectura de poesies a càrrec del cantautor local Rafael Estrada i dels membres de la candidatura local d’Esquerra Unida per a les eleccions municipals del dia 26 i un esmorzar popular a la plaça de l’Ajuntament amb l’agrupació local de Podem.

EU de Castelló de la Ribera

- PUBLICITAT -