- PUBLICITAT -

 

EU-Castelló de la Ribera participa en el 10é Aplec Republicà de Sumacàrcer, organitzat per l’Ateneu Republicà de la Ribera del Xúquer

La força d’esquerres de Castelló visita, igualment, la 38a Trobada d’Escoles en Valencià de la Ribera, celebrada a Albalat, sota el lema “Recuperem el verd amb Carme Miquel” 

Jornada intensa de diumenge per als candidats d’Esquerra Unida de Castelló de la Ribera, que han assistit, d’una banda, al 10é Aplec Republicà de Sumacàrcer, una jornada per a reivindicar l’arribada de la III República; i, d’altra banda, a la 38a Trobada d’Escoles en Valencià de la Ribera, a Albalat, organitzada, com cada any, per Escola Valenciana – Federació d’Associacions per la Llengua. No en va, el republicanisme i la defensa de la llengua són dos pilars fonamentals en la raó de ser d’Esquerra Unida.

Bryan Richart, candidat a l’alcaldia de Castelló per Esquerra Unida, i Mati Escribà i Otti Ferrando, candidates número 2 i 3 d’EU-Castelló de la Ribera en les pròximes eleccions del 28 de maig, van assistir ahir, diumenge, a l’Aplec Republicà de Sumacàrcer, una sèrie d’actes per a reivindicar l’arribada de la III República que enguany celebrava la seua 10a edició i que organitza l’Ateneu Republicà de la Ribera del Xúquer.

Els representants de la força d’esquerres de Castelló van participar dels diferents actes que s’emmarquen en aquesta jornada per la República. L’Aplec començava amb una concentració a la plaça de l’Era, seguida d’una cercavila i una xarrada a càrrec d’Alfons Cervera, escriptor de Gestalgar (València) que ha centrat la seua obra en la recuperació de la memòria de la Guerra Civil espanyola. Els actes van concloure amb un dinar de germanor.

PUBLICITAT
Mati Escribà i Otti Ferrando (en primer terme), candidates número 2 i 3 d’EU-Castelló de la Ribera, en la cercavila republicana pels carrers de Sumacàrcer

També presents en la Trobada d’Escoles en Valencià de la Ribera

A la mateixa hora, però a la Ribera Baixa, Susi Perona, número 4 de la candidatura d’EU-Castelló de la Ribera, en representació de la formació d’esquerres, participava en els actes de la 38a Trobada d’Escoles en Valencià de la Ribera, celebrada enguany a la localitat d’Albalat de la Ribera.

La jornada festiva, dedicada enguany a Carme Miquel, mestra, escriptora, ecofeminista i activista per la llengua i el País, va començar amb una concentració al carrer del Crist de la localitat i una cercavila cívica, que van donar pas als habituals parlaments de benvinguda i la hissada de la pancarta oficial.

Perona va poder visitar els diferents tallers i paradetes que enguany hi presentaven els centres educatius de Castelló: “Castelló en flor”, de l’IES Vicente Gandia; “Una vida sostenible per a un món habitable”, de l’AMPA CC Hernández, i “El meravellós màgic d’Oz”, del CEIP Severí Torres. El Severí Torres també hi va ser protagonista amb l’actuació i les cançons del Grup Trobada.

EU-Castelló de la Ribera

- PUBLICITAT -