- PUBLICITAT -

El videoclip de “Gall roig, gall negre” de La Maria ja està disponible a YouTube

Castelló es converteix en escenari de la nova producció de la cantant, en la qual ha comptat amb la col·laboració de nombrosos voluntaris locals

Fotos: Ulisses Ortiz

CN | Aida

Després d’una esperada preparació, La Maria ha estrenat el seu nou videoclip “Gall roig, gall negre”. Recordem que aquesta producció es va gravar al Teatre Ideal de Castelló, i va comptar amb la participació de diversos voluntaries i voluntaris de castelló, que ara poden veure’s a la pantalla compartint espai amb la carismàtica cantant.

Fotos: Ulisses Ortiz

La cançó, ja disponible a totes les plataformes de difusió a través de https://gallroig.ppf.cat, naix d’una idea original de Neu al Carrer i Tourmalet. S’ha produït sota la direcció de Victor Serna i ha estat possible gràcies al treball d’un talentós equip integrat per Marc Mayor, Joan Santonja, el castelloner Ulisses Ortiz, Pere Seda, Clàudia Oviedo, entre altres.

PUBLICITAT

Aquesta producció destaca no només per la seua música, sinó també per la seua potència visual, aconseguint així captar l’essència del missatge de la cançó.

Des de Castelló Notícies volen felicitar a totes les persones que han fet possible aquest gran treball, això com a la gent que es van prestar voluntàriament com a figurants. També cal destacar que el videoclip dedica un agraïment especial a totes les víctimes d’un gall negre.

Nou videoclip de La Maria “Gall roig, gall negre”

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací