- PUBLICITAT -

 

Hui, 8 de març Dia de la Dona recuperem un vídeo de Leo Giménez, un amic que té gran estima a Castelló, aquest vídeo va ser gravat en octubre de 2020.

PUBLICITAT

Aquest és un xicotet homenatge a una gran dona, Patrícia Constant Fombuena.

Leo ens relata en el vídeo com va ser, podem dir-li ‘l’exclusiva’, que parlava de Patrícia Constant Fombuena, la seua vivència humana davant un tema mai tractat fins aleshores en la premsa de l’Estat amb la naturalitat i solvència amb què ho va portar a cap.

Són les seues impressions les que ens importen, és el testimoni de Leo lligat a Castelló d’una manera impensada, no ens mou ni morbo ni xafardeig, sols recordar l’article periodístic on el protagonista era un veí nostre. Hi confluïren dues fortes personalitats, ambdues es varen traçar el seu propi camí, Patrícia valenta i trencadora va encetar un desitjat i no gens fàcil camí, per la seua part Leo, i d’això estem convençuts, va jugar un paper més important que el que ell s’atribueix, ja que segurament una altra ploma no l’haguera tractat el tema igual de bé.

Patrícia Constant Fombuena

I si veieu el vídeo sabreu el per què del títol i altres confidències que es poden contar sense molestar ningú.

Esperem que vos agrade aquesta entrega i novament vos convidem a tots i totes a contar–nos el que vulgueu en aquest apartat tan vostre: el ‘Raconet de la Història’.

Estimats pares: sóc Pedro
Vídeo amb Leo Giménez

- PUBLICITAT -