- PUBLICITAT -

 

Bryan Richart, candidat a l’alcaldia, reivindica la tasca que ha portat a cap EU a l’Ajuntament entre 2015 i 2023 i desgrana els plans de futur

Esquerra Unida ret homenatge, en l’acte del passat divendres, a militants històrics de la formació d’esquerres 

Esquerra Unida de Castelló de la Ribera va inaugurar el passat divendres la campanya electoral en un emotiu acte que va tindre com a escenari el pati de l’Obrera, edifici emblemàtic per als treballadors del poble, i ho va fer presentant el seu candidat a l’alcaldia, Bryan Richart, i la resta de dones i homes que completaran la papereta d’EU en les eleccions municipals del pròxim 28 de maig.

Bryan Richart va destacar, en primer lloc, la tasca d’Esquerra Unida a l’Ajuntament de Castelló entre 2015 i 2019, amb Otti Ferrando, com a regidora de Benestar Social, Dona, Majors i Polítiques d’Igualtat, una regidoria, la de Benestar Social, que “sembla haver decaigut en els últims quatre anys”; i amb Marta Grimaltos al capdavant de la Regidoria de Cultura i Joventut, amb una tasca que va meréixer el Reconeixement de la Cultura 2019 que concedeix la Diputació de València mitjançant el SARC (Servei d’Assistència i Recursos Culturals) “per les seues tasques de gestió cultural i la seua alta participació en els projectes del SARC”.

A continuació, Richart va posar el focus en tot el que s’ha executat des de la Regidoria de Joventut i Memòria Història que ell mateix ha dirigit aquests últims quatre anys. “Hem aconseguit grans coses, no tantes com voldríem, perquè sempre volem més, i, al remat, només hem comptat amb un regidor aquesta legislatura, però abans d’aquesta legislatura no existia Castelló Jove, que hui dia disposa de dues treballadores, ni els corresponsals juvenils, que tant estan participant en les activitats que s’han dut a terme de la Regidoria de Joventut”, incidia Richart. A més de tot això, pensant en els joves del poble, “hem organitzat jornades ecoambientals, l’estiu actiu, fòrums joves, tallers, cicle de cine durant la COVID, etc.”.

PUBLICITAT

Richart reivindicava, a més, la Regidoria de Memòria Històrica, una regidoria que no existia a Castelló fins ara, i des de la qual s’ha aconseguit “retirar totes les plaques franquistes dels nostres carrers, retornar al nostre poble els veïns que van ser assassinats per la dictadura franquista, homenatjar les víctimes de l’holocaust, etc.”.

Mirant al futur, Bryan Richart, va tornar a insistir en la necessitat de disposar d’un centre de dia i residència, una dotació per a la construcció de la qual la força d’esquerres es va comprometre a “tocar a totes les portes que calguen perquè aquest centre de dia i residència siga una realitat al nostre poble més prompte que tard”.

Des d’Esquerra Unida van apostar, també, per una “reordenació del trànsit que fomente la compra en el comerç local” i és que “la falta de claredat i d’un projecte quant al disseny del trànsit ha obligat a tancar alguns negocis del poble i està ofegant alguns altres”. Richart va plantejar, a més, la creació d’un centre de negocis municipal amb coworking, que ajude a crear sinergies entre comerços, empresaris i treballadors autònoms de la localitat”; un centre que, a més, “podria servir a teletreballadors i, també, com a lloc de reunió de l’Associació de Comerciants de Castelló”.

Bryan Richart, com a candidat d’EU a l’alcaldia, va posar èmfasi en valors com l’associacionisme, l’ecologisme o el feminisme i va emplaçar els assistents a conéixer més en detall les seues propostes en el programa que “en breu distribuirem als veïns i veïnes de Castelló”.

Homenatge a militants històrics d’Esquerra Unida de Castelló de la Ribera

En EU-Castelló de la Ribera van voler aprofitar l’acte d’ahir per a retre homenatge a militants històrics de la força d’esquerres com Mati Albert, Eduardo Martorell, Juan Varela, Vicent Vidal i Antoni Vizcaíno, als quals va voler agrair-los una vida de lluita i implicació, així com els valors i la tasca que han desenvolupat en el si de la formació.

En l’acte, a més, hi va intervindre Miquel Lorente, regidor de Xàtiva Unida i candidat d’Unides Podem-Esquerra Unida a les Corts Valencianes, que va destacar la importància de “donar-li més força a l’esquerra en un futur Botànic III per tal de ser capaços de traure avant més polítiques valentes i que aposten pels drets socials”; a més de Rafael Estrada, cantautor, poeta i exregidor d’Esquerra Unida a l’Ajuntament de Castelló, que va regalar unes cançons als assistents i va tancar l’acte amb l’emotiva cançó Que tinguem sort.

Candidatura d’EU-Castelló de la Ribera

  1. Bryan Richart Chafes
  2. Mati Escribà Marrahí
  3. Otti Ferrando Barberà
  4. Susi Perona Caldés
  5. Paco Talens Palomares
  6. Marta Grimaltos Soler
  7. Elisa Ivars Higón
  8. Juanra Murillo Climent
  9. Alba Ramos González
  10. Enrique Fons Soler
  11. Pau Vidal Alfonso
  12. Maritxe Álvarez Serra
  13. Vicent Vidal Talens

Sup. Pepe Portero Romero

| GALERIA | Presentació llista EU – Castelló de la Ribera

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -