PUBLICITAT
PUBLICITAT

 

Esquerra Unida és garantia de polítiques radicalment democràtiques en els governs en què participem. Un clar exemple són les polítiques de memòria històrica, que permetran recuperar la dignitat d’aquest país després d’anys de silenci, oblit i desmemòria.

Hui s’ha iniciat el procés de localització, exhumació i identificació de 8 soldats republicans que van morir a l’hospital de Castelló, entre desembre de 1938 i març de 1939, defensant la democràcia constitucional. Aquest procés ha estat impulsat per l’Ajuntament de Castelló i finançat per l’Àrea de Memòria Històrica de la Diputació i ha sigut possible gràcies al treball de les nostres companyes Oti Ferrando des de l’ajuntament i Rosa Pérez des de la Diputació.

No descansarem fins que no exhumem cada racó del País Valencià i recuperem els cossos de totes aquelles persones que es van enfrontar al feixisme i van lluitar per la democràcia i per la llibertat. Només així recuperarem la nostra dignitat com a poble.

Fotos: Oti Ferrando, candidata a l’alcaldia per Esquerra Unida de Castelló de la Ribera; i Rosa Pérez, diputada provincial de Memòria Històrica i coordinadora d’Esquerra Unida del País Valencià.

Esquerra Unida de Castelló de la Ribera

- PUBLICITAT -