- PUBLICITAT -

 

L’Ajuntament impulsa un Programa de Conciliació Familiar amb l’objectiu d’afavorir l’equilibri entre la vida laboral i familiar dels veïns i les veïnes de Castelló.

Dins d’aquest Programa de Conciliació s’obri un nou servei gratuït: una escola vespertina de reforç educatiu per a xiquetes i xiquets de 3 a 14 anys.

L’escola començarà el 21 de febrer i estarà fins al 31 de maig de 2022, de dilluns a divendres amb horari de 17.00 h a 20.00 h l’Escola d’Adults – CMFPA ”Pau Mínguez.” La inscripció es pot fer a: https://aucaextraescolares.es/alta-escola-vespertina-de-reforc-educatiu/

PUBLICITAT

Durant la vesprada els xiquets i xiquetes inscrits podran realitzar deures, tasques escolars, ampliar coneixements o treballar tècniques d’estudi per reforçar tot allò après a les classes amb l’ajuda dels monitors/es, i a més, gaudiran de diferents jocs i tallers lúdics i creatius.

L’entrada i la sortida a l’escola serà flexible, ja que es podrà entrar fins a les 17:30 i eixir a partir de les 19:30 h. Tot i això, com que es tracta d’un servei de cociliaci familiars, es podrà entrar i eixir fora de l’horari establert notificant als monitors/res l’hora exacta a la que aniran a recollir-los si es fora de l’horari establert.

Per facilitar l’organització i la previsió de l’escola, a la inscripció es poden triar els dies de la setmana d’assistència, però es tracta d’una una aproximació, ja que l’assistència serà flexible i no obligatòria. A més, les noves inscripcions s’hauran de fer abans del divendres (14 h) anterior a l’inici de cada setmana.

Finalment, per tal de garantir la conciliació de totes les famílies de Castelló també s’atendrà a aquelles que per una urgència necessiten deixar els fills/es a l’escola sense haver fet la inscripció, sempre que avisen als monitors/es eixe dia.

Per a consultes telefona al: 664 732 199

Recorda, ja pots fer la inscripció a: https://aucaextraescolares.es/alta-escola-vespertina-de-reforc-educatiu/.

- PUBLICITAT -