- PUBLICITAT -
Temps de lectura 2 minuts

Malgrat el propòsit de conscienciar, la resposta a l’acte liderat per la Regidoria de la Dona a Castelló va ser moderada

CN | Aida

PUBLICITAT

La plaça de l’Ajuntament de Castelló va ser testimoni d’una concentració que va tenir lloc el passat divendres 24 de novembre de 2023, amb l’objectiu de commemorar el ‘Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència contra les Dones’. Tot i els esforços de la Regidoria de la Dona i Polítiques d’Igualtat, la resposta ciutadana va ser moderada, amb una concurrència d’aproximadament trenta-cinc persones.

Carolina Cuenca Gómez, regidora de la Dona i Polítiques d’Igualtat, va dirigir l’acte, que va culminar amb la lectura d’un manifest a càrrec de la mateixa regidora. Prèviament, es va realitzar un minut de silenci en homenatge a les dones i menors que pateixen les conseqüències de la violència de gènere.

Carolina Cuenca Gómez, regidora de la Dona i Polítiques d’Igualtat

Malgrat els esforços per conscienciar sobre aquest problema social, la baixa participació ciutadana va ser evident.

En l’acte posterior, es va representar una obra titulada ‘massa pa la carabassa’, celebrada al Teatre Ideal al voltant de les 20.00 h, organitzada per la regidoria de Cultura, va comptar amb una assistència nombrosa. No obstant això, la major part del públic no va connectar amb els missatges i la temàtica de la representació, qüestionant si aquesta activitat era la més adient per a aquest dia de reflexió i conscienciació.

Per finalitzar sols ens queda recordar que el 016 és el servei d’atenció a totes les formes de violència contra les dones.

Actes 25N – 2023 – Concentració i Teatre

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -