- PUBLICITAT -

 

El grup de Veïnes del barri de Califòrnia registren 1.374 signatures perquè torne el sentit del carrer la Sang

Hui 23 de març «Dia Nacional de la Conciliació i la Corresponsabilitat» El grup de Veïnes del barri de Califòrnia han presentat en registre d’entrada les signatures recollides per a exigir a l’Ajuntament de Castelló que torne el sentit del carrer la Sang. La recollida ha estat oberta des del 20 de gener fins al 10 de març, amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida de la comunitat invertint el sentit del carrer que hi ha actualment.

PUBLICITAT

Encara que fins uns moments abans del registre continuaven rebent documents amb signatures que no s’han pogut comptabilitzar s’han presentat al registre d’entrada de l’Ajuntament de Castelló 1.374 signatures que demanen evitar el desgavell o almenys propiciar una reflexió de l’Equip de Govern i sobretot del Sr. alcalde, Òscar Noguera perquè rectifique, aquesta és una oportunitat per a aprendre i créixer, per demostrar honestedat i transparència, això és especialment important en situacions on hi ha responsabilitats i obligacions ètiques.

Les veïnes que han estat acompanyades pels grups municipals, PSPV-PSOE de Castelló, amb Horte Goméz i el Partit Popular de Castelló, amb Antonio Aviño a excepció d’Esquerra Unida i del grup de Compromís que lidera el Sr. alcalde Òscar Noguera, a més a més també han assistit un grapat de castelloneres i castelloners per mostrar el seu suport al canvi.

Amb la signatura del document i entrega a l’Ajuntament de Castelló, les veïnes pensen que és l’única forma cívica de demostrar la seua insatisfacció i democràticament exigir a la institució que no sols són elles, que molta gent pensa com elles i que la veu de la comunitat ha de ser escoltada.

Per finalitzar Grup de Veïnes del barri de Califòrnia volen donar les gràcies als negocis del poble que s’han oferit a tindre documents per a signar com, Milar Gandia, Floristeria Elvira, La Pluma moda, Estètica i Perruqueria Maycka, Tintoreria Satorres, Forn (Sauco) Sant Vicent i Ferreteria La Clau.

Grup de Veïnes del barri de Califòrnia

- PUBLICITAT -