- PUBLICITAT -

 

El projecte “Jocs, contes i cançons: Redescobrint la nostra cultura popular”, dut a terme per gent jove del poble i l’Associació Cultural Tabalà, ha arribat a la seua fase final amb l’estrena del documental el passat dissabte 17 de juny a les 19.30 h al Teatre Ideal.

PUBLICITAT

Aquest documental és el resultat d’un extens treball de recerca que ha estat realitzat des de juliol de l’any passat. A través de les entrevistes dutes a terme aproximadament 25 persones, gairebé totes elles residents de Castelló, i amb un total de 20 hores de gravacions enregistrades, s’ha pogut capturar el testimoni de la gent de Castelló mentre expliquen els jocs, contes i cançons que han marcat les seues vides.

El documental ofereix una visió única i enriquidora de la cultura popular de Castelló, destacant les tradicions que han estat transmeses de generació en generació. A través de les experiències compartides, es revelen trets distintius i valuosos de la identitat cultural del poble.

Per a tots els participants en aquest projecte, aquesta ha estat una experiència significativa i enriquidora. Han treballat amb passió i dedicació per a recuperar i preservar aquests jocs, contes i cançons, i ara tenen l’oportunitat de compartir-los amb la comunitat mitjançant aquest documental.

L’estrena del documental representa un moment especial per a Castelló, ja que permet als espectadors apreciar i valorar la riquesa cultural que ens envolta. Aquesta iniciativa de la gent jove del poble i l’Associació Cultural Tabalà és un testimoni del compromís amb la preservació i promoció de les tradicions locals.

Ara, el documental està a disposició del públic i es converteix en una eina important per a fomentar la valoració i la difusió de la cultura popular de Castelló.

[Nota: Per a obtenir més informació sobre la disponibilitat del documental i les pròximes projeccions, si us plau, contacteu amb l’Associació Cultural Tabalà.]

Fotos: Valerià Benetó

| GALERIA | Presentació jocs, contes i cançons de Castelló

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -