- INFORMACIÓ -

 

Es convoca una marxa a Castelló per la greu crisi que travessen els autònoms, així com l’atur de tots els sectors autònoms per al dimecres 24 de febrer.

PUBLICITAT

Diverses associacions de treballadors autònoms de tots els sectors, algunes de caràcter nacional i general, així com unes altres d’àmbit local, s’han unit sota el nom “Unió d’Associacions Lliures” han acordat convocar un ‘Atur Nacional de 24 hores per al pròxim 24 de febrer’, l’Agrupació de Comerciants i Serveis i altres comerciants, serveis i autònoms de Castelló no sols s’han unit a aquesta iniciativa, a més a més estan convocant una marxa per al dimecres 24 de febrer a les 12 del matí.

La greu crisi que travessa tot el sector de servicis i primari, transportistes i tota mena d’autònoms, està arribant a un punt sense retorn.

Per aquest motiu es demana l’Atur Nacional el 24 de febrer, per l’abandó per part de l’Administració.

Com hem dit abans aquest dimecres 24 de febrer es durà a terme a les 12 del matí una marxa a Castelló que recorrerà des de la plaça de l’Església fins a la plaça de l’Ajuntament.

La COVID19 està portant als autònoms al límit de la seua resistència, i són precisament els qui més ocupació creen. És necessari que l’administració adopte mesures de suport per a compensar els danys de la pandèmia, com així han fet altres països.

Per tot això, el pròxim dia 24 de febrer eixiran al carrer parant la seua activitat i mobilitzant-se contra les polítiques que els porten a l’abandonament.

- PUBLICITAT -