- PUBLICITAT -
Temps de lectura 2 minuts

No tardarem a notar de nou els efectes del ponent

CN | Jordi Payà

El ponent només ens ha donat unes horetes de descans. Ahir quedava encalmat a mig matí afavorint un descens tèrmic, però durant la nit i mainada ha tornat a moure i hui a migdia tornarà a fer caloreta.

PUBLICITAT

La nit ha sigut fresqueta, però no tant com la d’ahir i al centre del dia amb pocs núvols al cel i amb vents de ponent els termòmetres tornaran a enfilar-se per damunt dels 20 graus al centre i a la costa.

El cap de setmana el passarem sense el ponent que es deixarà sentir demà a primera hora, però amb el pas de les hores donarà el relleu al xaloc que de nou farà baixar les temperatures impedint que pugen més enllà dels 20 graus.

Diumenge tindrem més núvols al centre, al sud i a la costa, però pense que no seran massa abundants ni tindran cap conseqüència, i si algú s’havia fet la il·lusió d’acabar el mes amb alguns canvis… millor que se la traga el cap perquè dilluns torna el ponent i les temperatures tornen a pujar, i la borrasca que entrarà pel ponent de la Península serà molt ben rebuda per aquella zona… però per ací encara toca esperar a situacions més propícies que puguen portar la pluja.

Passeu bon divendres i bon cap de setmana… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -