- INFORMACIÓ -

 

El cap de setmana del 8 al 12 d’octubre es van celebrar les Falles a Castelló.

PUBLICITAT

Com que anava a ser la primera vegada que hi hauria una falla plantada per part de les Falleres Majors de Castelló i les seues corts d’honor, aquestes van voler que el món educatiu estiguera implicat.

Per això, des de la Regidoria d’Educació i la Comissió d’Activitats Extraescolars, es va col·laborar amb elles en l’entrega dels ninots realitzats pels diferents centres educatius, l’escola Infantil Municipal i les persones usuàries del Centre Ocupacional del Castellet perquè formaren part del monument faller que elles havien realitzat i que estaria instal·lat en la plaça de l’Ajuntament.

Falles 2021 - Comunitat Educativa

Àlbum de fotos

Les Falleres Majors del poble i les seues corts d’honor, recolliren aquests ninots de la mà de tot l’alumnat i usuaris/àries del COM que havien realitzat amb moltíssima il·lusió i estima per contribuir a la creació d’aquest monument faller que va ser l’emblema d’unes falles atípiques i molt esperades per totes i tots.

Les Falleres Majors, les corts d’honor i tot el món faller, vol agrair la implicació de totes les persones que han contribuït a crear una part de la falla del nostre poble.

- PUBLICITAT -