- INFORMACIÓ -

 

Foto: Valerià Benetó

Ens apropem al primer cap de setmana d’agost que es presenta amb oratge assolellat, estable i ben calorós.

PUBLICITAT

Les temperatures es mantindran en els valors dels últims dies apropant-se als 40 graus al centre i per l’interior i als 35 graus a la costa. O siga que la pregunta de quan farà menys calor continua en l’aire perquè mirant els mapes a curt termini no es veuen canvis, pocs a mitjà termini i a llarg termini no serà fins al 15 d’agost quan notem una suavització de les temperatures.

En qualsevol cas s’hauran de complir les previsions i pot ser el descens no siga definitiu. Però tractarem de confirmar-ho i de resistir fins eixe moment.

Hui divendres augmenta de nou el risc de tempestes al nord i les temperatures acabaran marcant valors com els d’ahir. De fet, estem en avís groc per altes temperatures al centre i a l’interior de València, i no podem deixar de costat la més que probable formació de núvols de tempesta a les muntanyes del nord i de l’interior.

Demà dissabte es manté la calor al nivell dels últims dies, però disminueix el risc de tronades, perquè encara que de vesprada creixeran els núvols a les muntanyes del nord pense que només a la rodalia del Penyagolosa podria arribar a quallar alguna tronada.

Tot indica que diumenge i dilluns haurem de patir calor sense preocupar-nos por les tronades, però dimarts les previsions tornen a donar ruixats i tronades a les muntanyes del nord.

Passeu bon divendres i bon cap de setmana… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací