- PUBLICITAT -

 

Si Castelló és un poble “zona 30 de velocitat”, si existeixen mitjans tecnològics i agents de l’autoritat per a controlar l’excés de velocitat, perquè tant de ‘cavalló’ (reductors de velocitat) que alguns trenquen els cotxes, motos i bicicletes.

PUBLICITAT
Creus que la millor solució per a controlar/disminuir la velocitat dins del poble siguen els 'cavallons'?
348 vots

Aquesta enquesta ja no accepta vots

Data de finalització: 30/03/2023 23:59

La necessitat per precaució dels reductors de velocitat homologats.

Les distraccions i l’existència de nombroses zones de risc obliguen les autoritats a garantir, més enllà d’un senyal vertical, que es produeix la reducció de velocitat per a evitar accidents. Els reductors constitueixen l’avís perfecte per a alertar i que el conductor tinga precaució.

Avisen que hem d’extremar la nostra atenció perquè circulem prop d’un col·legi, una residència, un parc infantil o per una zona freqüentada per vianants. Hem de sentir una lleu incomoditat, sense més, en superar-los a una velocitat inadequada.

Les autoritats han de garantir que la seua col·locació no constitueix un perill major. Els reductors que estableix el ministeri són legals i no danyen als vehicles ni a les persones que viatgen en ells. Els que no s’ajusten a aquestes directrius no són reductors, sinó obstacles que poden danyar cotxes i provocar accidents, especialment a ciclistes i motoristes.

- PUBLICITAT -