- PUBLICITAT -

 

Pròximes a arribar, les eleccions Autonòmiques i Municipals s’obrin pas, per a un mitjà de comunicació, com CN, és un repte a assolir, i per estar a punt s’ha de començar molt abans que la notícia estiga al carrer.

Per això a part del seguiment que podríem donar la nit electoral, pensem i ja estem preparant-ho amb els partits que concorreran als comicis, una sèrie d’entrevistes per  donar l’oportunitat de respondre a les nostres preguntes, amb temps suficient perquè el Candidat presente el seu programa, parle del que vulga, sense més limitació que el temps.


Però, convençuts com estem que cal donar-li veu a qui un dia votarà, i si és amb informació contrastada, millor, i ací ve la pregunta:

PUBLICITAT

Consideres que CN hauria de propiciar un debat entre els candidats?
98 vots

Aquesta enquesta ja no accepta vots

Data de finalització: 10/03/2023 23:59

*La forma, el nombre de participants, els temes a tractar o no, i tot allò que vulgues afegir, no ho dubtes, posa-ho als comentaris
Castelló Notícies: Som com tu

- PUBLICITAT -

Un comentari

  1. La comvivència així com certes actituds i costums que pesavem que ens eren estranyes i llunyanes estan ja massa presents en un poble com el nostre . El deteriorament de les relacions personals en alguns veinats,motivat per l’aument del consum i venda de sustancies no autorizades sembla anar en aument?
    Quina es l’actitud i la solució dels candidats?

Comments are closed.