- PUBLICITAT -

 

Amb les eleccions municipals del 2023 a l’horitzó, molts ciutadans i ciutadanes es pregunten què passarà amb la composició de l’Ajuntament de Castelló després dels comicis de maig.

Una cosa que salta a la vista quan mirem les dades dels resultats electorals des de 1999 és que mai s’ha repetit una majoria absoluta consecutiva a Castelló.

Això ens porta a plantejar la pregunta: Atenint-nos a l’històric de resultats des de 1999 creus que es revalidarà la majoria absoluta?

PUBLICITAT

Aquesta enquesta té com a objectiu obtenir l’opinió de les ciutadanes i ciutadans sobre el que podria passar en les eleccions municipals de maig de 2023 i si creuen que l’actual formació política podrà mantenir la majoria absoluta.

Per aquest motiu plantegem la següent pregunta:

Atenint-nos a l'històric de resultats des de 1999 creus que es revalidarà la majoria absoluta?
262 vots

Aquesta enquesta ja no accepta vots

Data de finalització: 29/04/2023 23:59

 

- PUBLICITAT -

4 Comentaris

  1. Mig poble está hasta fart de sentits prohibits, l’altre mig está hasta la fig…
    Per anar a 200 m. de casa tens que pegar una Volta de 1 km. I no parlem del carrer la sang que s’ha arrepienta mes de 1400 firmes per a llevar la placa que prohibeix anar de la carrer mejor al maestre Fallos.
    Lo del carril bici de la carretera es per a plorar.

    • La solucio es prou facil, la tenim en la ma el 28 de maig, l’alcalde ja ha fet prou de be al poble… ara que faja el be en un altre puesto qua ací ja en ha fotut prou.

  2. ESTIC FARTA DE PAGAR .EL IMPOST DE CIRCULACIO I NO SABER PER HAON PER EL MEU POBLE.I NO PODER APARCAR NI PER ANAR A LES FARMACIES,NI AL BANC..I NO ES UN CAPRICHO MEU..ES QE COM YA MOLTA GENT,QE PER DESGRACIA NESECITEM PER PODER ANAR A COSES INPRECINDIBLES,LA UTILISACIO DEL VEHICLE PER PLOBEMES DE SALUD..EN CONCLUCIO,SE NECESITA UN CROQIS PER A PODER ANAR PER EL POBLE..ANTES ERA CASTELLO MES LLARC QE REDO I ARA ES EL LABERINTO DE CASTELLO..EN TOTAL,QE SAN DEDICAT A FER UN DESASTRE DE CIRCULACIO,ES CONEIS QE EN LA ALCALDIA ESTAN ABURRIXS I PER CONTER DE FER SOPA DE LETRAS..ES DEDIQEN A TOCARMOS ELS OU…

    • Estic prou de acord en tu Dolores, però no crec que en l’ajuntament saborrisquen ja que fan prou festes, lo gros es que pareix que l’alcalde no es d’este poble.

Comments are closed.