- PUBLICITAT -

 

Hui l’ambient serà més fresc, però demà tornen a pujar les temperatures

Aquest cap de setmana ha refrescat un poc l’ambient, però només a la posta de sol, a la nit i a primera hora del dia, perquè al centre del dia ha fet molt bones hores, ha fet calor.

Situació meteorològica més pròpia de finals de l’estiu o de l’inici de la tardor que del mes de novembre, però tot indica que haurem de tindre encara un poc més de paciència, ja que fins entrada la setmana no s’esperen canvis.

PUBLICITAT

Aquest dilluns comença amb temps assolellat i estable encara que les temperatures seran un poc més curtes que les d’ahir. Les més altes quedaran a prop dels 20 graus, però a la major part del País Valencià quedaran entre els 20 i el 23.

Demà dimarts es deixarà sentir el vent de ponent. Potser només fins a migdia, però serà suficient perquè les temperatures tornen a pujar i deixen valors entre els 26 i els 28 graus al centre i a la costa.

Cal estar atents al que mostren els mapes a partir de dimecres, ja que des de fa uns dies donen més inestabilitat i fins i tot pluja a partir de dijous.

Ruixats dèbils i dispersos que cal esperar que es generalitzen la matinada de dimecres a dijous i ens acompanyen la recta final de la setmana.

Bones notícies si van complint-se les previsions.

Comenceu bé la setmana… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -