- PUBLICITAT -
Temps de lectura 2 minuts

El vent bufarà més fluix, l’ambient serà més fresc

CN | Jordi Payà

El vent ha encalmat les últimes hores i això ha repercutit de seguida en les temperatures que han marcat els valors més baixos des de fa molt de temps.

PUBLICITAT

De ‘regalet’ ens ha deixat mar de fons que es deixa sentir al litoral nord de Castelló, al del sud de València i al del nord d’Alacant on encara tenim hui avís groc d’Aemet amb ones de 3 metres.

El vent bufa moderat encara a primera hora al nord, però quedarà quasi encalmat a migdia per tornar a deixar-se sentir de cara la nit.

La nit ha sigut fresca a la costa i freda per l’interior on ha gelat en més observatoris, i al centre del dia també farà més fresca. De fet, pense que hui serà difícil que els termòmetres puguen arribar als 20 graus.

Demà divendres torna a calfar-se el ponent en vindre acompanyat d’una massa d’aire més càlida i farà pujar les temperatures per fins als 22-23 graus a la costa.

Encalma el vent i baixen les temperatures de cara al cap de setmana, però tot indica que els últims dies de novembre haurem de suportar de nou el ponent que afavorirà un nou ascens tèrmic.

Passeu bon dijous… ploga o faça sol, faça fred o calor.

Jordi Payà

- PUBLICITAT -