INFORMACIÓ DE CASTELLÓ NOTÍCIES

 

El pròxim dissabte 29 d’agost de 2020 a les 23.00 h, a la placa de l’Ajuntament de Castelló, espectacle de dansa fresca i creativa.

QUE FLAMENCA SÓC

Un espectacle que acosta el millor del folklore valencià i els pals més folklòrics del flamenc. Ritmes d’albaes, fandangos, mascletaes, buleries, rondalles, alegries, cants de batre o dansaes. Els components valencians de «Taconterra Dansa» ho materialitzen a través del cant d’estil amb Josep Aparisi “APA”. Tot això homenatjant personatges claus de la cultura valenciana, com Ovidi Montllor, Joan Fuster, Sorolla o Miguel Hernández.

 

PUBLICITAT

Cal recordar!!!

Tots els espectacles es realitzaran a la Plaça de l’Ajuntament, amb aforament limitat. Es marcaran els accessos i eixides del recinte. S’habilitaran a les entrades, punts de desinfecció de les mans amb gel hidroalcohòlic, a més, recordem que en cap moment, ens podem llevar la mascareta. Les cadires estaran col·locades amb la distància de seguretat que marca l’actual normativa i seran desinfectades abans de cada espectacle.

Estem segurs, que amb molta cura, responsabilitat i molt de seny, podrem gaudir totes i tots d’aquets espectacles de gran renom, que des de l’Ajuntament de Castelló oferim a la ciutadania com agraïment pels grans esforços fets al llarg d’aquest confinament.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací