- PUBLICITAT -

 

‘Emprenc’, espai on podeu trobar les narracions i testimonis d’emprenedores i emprenedors castelloneres i castelloners, aquest està realitzat amb format de vídeo i  produït per a CN, de segur que apareixeran fets i anècdotes tant de plena actualitat com altres que s’acumulen en el calaix del temps esperant l’oportunitat d’eixir a la llum.

PUBLICITAT

Hui ens acompanya l’emprenedor Miguel Angel Cuenca Benavent, un dels propietaris de Carnisseria Germans Cuenca.

Miguel Àngel no li agradava molt la idea de ser carnisser, però les circumstàncies de la vida el va dur a haver d’emprendre el negoci dels seus pares, amb el seu relat us adonareu el per què… encara que hui després de més de trenta anys d’ofici és el que més li agrada fer, ell destaca que és un plaer servir i xarrar en les seues clientes i clients.

En el vídeo ens relata els seus inicis, ja fa molts anys, també com guarda un especial record a la seua mare i a la seua família i sobretot als seus germans que sempre te’l suport d’ells, per emprendre noves iniciatives. Després ens comenta l’orgullós que està de tots els productes artesanals que fa, tant els que va aprendre dels seus pares, com els que va descobrir a fer anat a valencià, aprenent noves propostes per donar un millor servei a tota la ciutadania.

I per últim ens contarà que en el mercat de Castelló, ell és molt feliç i dona les gràcies a tot el poble de Castelló i pobles del voltant que fan que després de més de trenta anys ell i els seus germans continuen portant el negoci dels seus avantpassats endavant.

L’espai està circumscrit a totes les emprenedores i emprenedors que pertanyen a l’Associació de Servei i Comerç de Castelló, aquesta és l’encarregada d’organitzar els continguts amb la finalitat de fer visible el xicotet comerç i acostar-se a la ciutadania castellonera, a la qual pretenen agrair la seua fidelitat sempre que han fet noves iniciatives, l’espai està patrocinat per Caixa Popular i compta amb la col·laboració de la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Castelló.

- PUBLICITAT -