- PUBLICITAT -

 

‘Emprenc’, espai on podeu trobar les narracions i testimonis d’emprenedores i emprenedors castelloneres i castelloners, aquest està realitzat amb format de vídeo i  produït per a CN, de segur que apareixeran fets i anècdotes tant de plena actualitat com altres que s’acumulen en el calaix del temps esperant l’oportunitat d’eixir a la llum.

PUBLICITAT

Hui ens acompanya l’emprenedora Maria Dolores Liñana Roca, propietària de Calçats Gent Jove.

Maria Dolores de xicoteta ja somiava en tindre una tenda per a comprar i vendre, amb el seu relat us adonareu el per què… com viu el que més li apassiona, segons ella, oferir el màxim servei i productes a les seues clientes i clients.

En el vídeo ens relata els seus inicis a Castelló, ja fa quasi 33 anys, també com la seua família i sobre tot el seu marit li va donar suport en la seua iniciativa d’emprenedora, després ens comenta tots els productes que té a l’abast de tota la ciutadania.

I per últim ens contarà una anècdota que l’encoratja per a seguir dia a dia en el seu negoci, malgrat les dificultats actuals, i dóna les gràcies a tot el poble de Castelló i pobles del voltant que fan que després de més de trenta anys ella continue fent realitat el seu somni.

L’espai està circumscrit a totes les emprenedores i emprenedors que pertanyen a l’Associació de Servei i Comerç de Castelló, aquesta és l’encarregada d’organitzar els continguts amb la finalitat de fer visible el xicotet comerç i acostar-se a la ciutadania castellonera, a la qual pretenen agrair la seua fidelitat sempre que han fet noves iniciatives, l’espai està patrocinat per Caixa Popular i compta amb la col·laboració de la regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Castelló.

- PUBLICITAT -