- PUBLICITAT -

Crònica Blanc-i-negra, Carlos Gomis

CN | Aida

El cap de setmana esportiu va estar ple d’emocions i moments intensos al camp de l’Almenà, amb una sèrie de partits que van mantenir als aficionats en viu fins a l’últim segon.

El dissabte va començar amb el partit de les nostres xiques a Tavernes Blanques, amb l’esperança de sumar punts, però lamentablement van patir una derrota per 5-1 en un partit complicat que deixarà lliçons per a futures trobades.

La vesprada del mateix dissabte, l’equip B s’enfrontava al líder, en un partit que va resultar ser un repte insuperable. Amb un resultat final de 0-5 en contra, els nostres van poder fer front a una actuació imponent del rival.

PUBLICITAT

Diumenge, els ànims estaven al màxim al camp de l’Almenà, davant el Gandia. Tot i un començament difícil amb el primer gol de l’equip visitant al minut 3, els nostres no es van deixar lluitar. Un gol d’Iker al minut 20 va igualar el marcador, i el somni de l’afició es va fer evident en un camp ple de gom a gom.

La segona part del partit va ser una veritable bogeria. Després de l’avanç del Gandia al minut 55, l’expulsió del porter visitant va fer un gir al joc. Amb un esforç incansable, l’equip local va buscar l’empat, que va arribar al minut 84 gràcies a un gol brillant de Bryan des de fora de l’àrea.

Però els nostres no es conformaven amb l’empat. Amb el suport de l’afició, van continuar pressionant i, tres minuts més tard, Jony va posar el 3-2 al marcador, desencadenant l’eufòria entre els aficionats locals.

Per desgràcia, en els últims instants del partit, una acció a baló parat va permetre al Gandia empatar, posant el marcador final en un emocionant 3-3.

Tot i no aconseguir la victòria desitjada, l’UD Castellonense a l’Almenà va demostrar coratge, determinació i una actitud encomiable en tot moment, sumant un punt valuós per a l’objectiu final.