- PUBLICITAT -

Rosa Remolí Daràs i Gemma Ubeda Sauco encapçalen les festes falleres castelloneres per a l’any 2024, en un acte ple d’il·lusió i tradició.

CN | Aida

L’esperada presentació oficial de les Falleres Majors de Castelló i les seues Corts d’Honor per al 2024 va tenir lloc amb gran èxit aquest dissabte passat, 18 de novembre, a l’auditori municipal Rex de Castelló. En un esdeveniment carregat d’emoció i tradició, Gemma Ubeda Sauco i Rosa Remolí Daràs van assumir els seus rols com a màximes representants de les festes falleres castelloneres per a l’any vinent.

PUBLICITAT

L’acte, presentat amb elegància per Aida Pla Alcover, va destacar-se pel discurs d’exaltació a les Falleres Majors a càrrec de Rigo Rodríguez Martorell, qui va captivar l’audiència amb paraules emotives i sinceres. Rosa Remolí Daràs, la Faller Major, i Gemma Ubeda Sauco, la Fallera Major Infantil, van irradiar il·lusió i gràcia mentre mostraven amb orgull les seues indumentàries característiques.

Gemma Ubeda Sauco i Rosa Remolí Daràs

L’alcaldessa Horte Goméz i el president de la Junta Local Fallera, Vicent Jesus Marrahí, van ser presents durant l’acte, acompanyant les Falleres Majors en aquest moment tan significatiu. Membres destacats de la Junta Local Fallera, representants de les diferents falles de Castelló i falles de pobles limítrofes també van omplir l’auditori, demostrant la unitat del col·lectiu faller.

Aida Pla Alcover

Aquesta presentació marca l’inici d’una nova etapa en la història de les falles castelloneres, i la comunitat fallera es prepara per a viure un any ple d’il·lusió, tradició i col·laboració. L’alegria compartida durant aquest acte promet ser la precursora d’una festa fallera inoblidable a Castelló.

Rigo Rodríguez Martorell

- PUBLICITAT -