- PUBLICITAT -

El tenor Nester Martorell conduirà un viatge musical a través de les icòniques cançons de Nino Bravo, amb totes les entrades a benefici de l’AECC

CN | Aida

Amb l’esperit festiu de la Fira de Santa Llúcia, Castelló es prepara per a una vetllada única en honor a una llegenda de la música espanyola. El pròxim dissabte 9 de desembre, a les 19.00 h, l’Auditori Rex esdevindrà l’escenari d’un emotiu homenatge a Nino Bravo, interpretat pel talentós tenor Nester Martorell.

Amb el lema “Celebrem l’any Nino a Castelló”, l’espectacle promet una experiència musical immersiva, recordant algunes de les cançons més estimades del llegendari cantant. El públic tindrà l’oportunitat de retrobar-se amb èxits com “Libre” i “Un beso i una flor”, interpreta amb la passió i la destresa de Nester.

Les entrades per a aquest esdeveniment especial podran adquirir a la Casa de la Cultura, en horari de 17.00 h a 19.00 h, del 29 de novembre al 7 de desembre, amb un donatiu de 2 €. Tota la recaptació obtinguda serà destinada a l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), contribuint a les seues causes nobles.

És una ocasió única perquè Castelló de gaudisca de la música immortal de Nino Bravo i alhora donar suport a una causa solidària. Amb una atmosfera plena de records i agraïment, aquest homenatge promet ser una experiència única que tocarà els cors del públic assistent.

PUBLICITAT
Font del cartell: Facebook Castelló Poble Fester
- PUBLICITAT -