- PUBLICITAT -

El Raco de l’Art es va omplir de gom a gom per celebrar un esdeveniment ple d’elegància i reconeixements, amb la participació activa d’alumnes, mestres i famílies | Galeria |

CN | Aida

Ahir, divendres 21 de juny, a les 20.30 h, el Racó de l’Art de l’IES Vicente Gandia va ser l’escenari d’una espectacular graduació de l’alumnat d’ESO i FP Bàsica. L’esdeveniment va comptar amb una nombrosa assistència que va omplir el Racó de l’Art de gom a gom, reflectint el suport i orgull de les famílies i amics.

Una Cerimònia Plena de Moments Especials

El director del centre, Aureli, va ser l’encarregat de guiar tota la cerimònia, que va incloure la visualització de vídeos realitzats pels alumnes, oferint una mirada retrospectiva als seus anys d’estudi. Els graduats i graduades van assistir vestits de manera impecable per a l’ocasió, aportant un toc d’elegància i solemnitat a l’acte.

Paraules Emotives i Reconeixements

El moment àlgid de la graduació va ser l’entrega dels diplomes, realitzada per les tutories dels cursos, un acte que va significar la culminació de molts anys de dedicació i esforç per part dels estudiants. Durant l’esdeveniment, es van destacar les paraules dels alumnes dedicades als mestres de cada assignatura, així com les emotives intervencions dels tutors dirigides als seus alumnes.

Un Record Inoblidable

Per a finalitzar, el president de l’AMPA de l’IES va adreçar unes paraules al públic i va fer entrega d’un obsequi recordatori de l’esdeveniment als graduats, creant un record inoblidable per a tots els assistents.

Castelló Notícies va estar present per captar aquests moments especials i ha compartit una col·lecció de fotos de l’acte, felicitant els graduats i les seues famílies en aquesta fita important. La vetllada va concloure amb una gran ovació i amb el sentiment de satisfacció per part de tots els participants.

Per accedir a les fotos de Joanjo Puertos en Flickr piqueu ací.

Graduació IES Vicent Gandia 2024

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací