- PUBLICITAT -

CN | Aida

El Trinquet de Castelló es prepara per a una emocionant jornada de raspall femení el pròxim diumenge 10 de març, amb dos enfrontaments que prometen deixar els aficionats bocabadats. Com a part de les activitats organitzades per l’Ajuntament de Castelló en commemoració del Dia de la Dona, mitjançant la regidora d’Igualtat, Dona i Polítiques Inclusives, de Carolina Cuenca Gómez, aquesta jornada es presenta com una oportunitat per a celebrar i promoure la participació de les dones en l’àmbit esportiu.

Raspall d’elit Femení al trinquet juliol 2022 – fotos d’arxiu de Joanjo Puertos

A les 16.30 hores, Ivet i Natalia s’enfrontaran a Vanesa i Isabel en una partida que promet emocions fortes i competició intensa. Les quatre jugadores demostraran la seua habilitat i destresa en el trinquet, oferint un espectacle esportiu de primer nivell.

PUBLICITAT

Seguidament, a les 17.30 hores, l’expectació continuarà amb el plat fort, el duel entre Victoria i Julia, de roig, i Ana i Anabel, que lluiran els colors blaus. Aquest segon enfrontament promet ser un duel entre els equips, on cada punt serà disputat de segur amb passió i determinació.

Imatge d’arxiu del Trinquet Municipal de Castelló – Fotos Joanjo Puertos

Amb aquestes emocionants partides de raspall femení, la regidora d’Igualtat, Dona i Polítiques Inclusives de l’Ajuntament de Castelló busca destacar el talent i l’entusiasme de les dones en l’àmbit esportiu, alhora que commemora el Dia de la Dona amb una jornada d’esport i convivència al Trinquet de Castelló.

- PUBLICITAT -