- PUBLICITAT -

 

Els xiquets i xiquetes de Castelló protagonistes del dijous de festes amb els fanalets, jocs i música al Parc de l’Estació i la plaça de l’Om

CN | Aida

Dijous 24 d’agost serà una jornada dedicada als més menuts de la casa. La festa començarà a les 18.30 h al parc de l’Estació amb un Taller d’elaboració de Fanalets, on els xiquets i xiquetes podran personalitzar el seu meló d’alger per la cercavila nocturna, per aquesta activitat es recomana acudir amb roba de bany i calçat d’aigua. El berenar no faltarà, i se servirà refrescant orxata amb fartons.

Després d’aquesta jornada plena d’activitats i diversió, a les 21.30 h se celebrarà un Sopar Popular i Infantil a la plaça de l’Om. Si estàs interessat a participar, no oblides inscriure’t.

PUBLICITAT
Fotos d’arxiu

La nit continuarà amb una màgica Cercavila de fanalets a les 22.30 h, amb una ruta que tindrà com a punt d’eixida i arribada la plaça de l’Om, tot acompanyat al so del tabal i la dolçaina.

Però la festa no acaba ací. Després de la cercavila, tindrem l’oportunitat d’escoltar l’actuació de la BABAUA BAND, un grup que, segons ens conten arriben del futur amb un missatge clar: el planeta necessita xiquets i xiquetes conscients que el futur està en les seues mans. A través de cançons divertides i amb tocs rockers, ens parlaran del respecte a la naturalesa, la importància de reduir l’ús dels plàstics, l’amistat, i la necessitat de joguets igualitaris.

Sens dubte, serà una jornada plena d’emoció, música i diversió per als més menuts i menudes i les seues famílies. Us esperen a tots!

- PUBLICITAT -