- PUBLICITAT -

 

TRIATLETES ESCOLARS DE CASTELLÓ DESTAQUEN AL RÀNQUING PROVINCIAL

La Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana ha donat per finalitzada la temporada de Duatló i Triatló Escolar dels Jocs Esportius Vialterra 19/20. Una temporada un pèl estranya pels motius que de sobres tots coneguem.

PUBLICITAT

En el cas del rànquing CADET Provincial de València podem trobar fins a 6 triatletes de la nostra escola en les quinzenes primeres posicions d’un rànquing de 66 participants. Gran actuació de tots els nostres esportistes, millorant cadascun de forma individual i aportant per a millorar com a col·lectiu. Menció especial a Salvador Català i Arnau Verdú plata i bronze de la categoria respectivament. A continuació adjuntem els resultats dels nostres esportistes:

Quant a categoria INFANTIL, el nostre representant Joan Gaitan finalitza en una destacable 27a posició d’un total de 57 classificats, una llàstima l’avaria mecànica que va sofrir a la primera prova de la temporada, que no li va permetre sumar cap punt.

En categoria ALEVÍ, el nostre esportista Dani González finalitza en 28a posició d’un total de 62 classificats. També posició final que es veu minvada per la no puntuació en una de les proves. Francesc Soler, company de categoria de Dani enguany no ha disputat cap competició.

Continuant en categoria ALEVÍ, donar l’enhorabona a la triatleta local Olga de Haros per la seua victòria al rànquing femení. Olga competeix amb l’escola del nostre club amic Vialterra Algemesí i s’ha fet amb la primera posició del rànquing de forma contundent, quedant en 1a posició en totes les proves disputades!

Pel que fa a les categories menors, no competitives, els nostres alumnes Ainhoa, Ariadna, Aritz, Axel, Carina, Mireia i Víctor han estat presents en la gran majoria de proves. Gaudint i fent-nos gaudir a parts iguals, sempre amb una gran actitud positiva i passant-ho d’allò més bé com ho passem als entrenaments també.

Donem per finalitzada la temporada escolar 2019/2020 i ens posem a treballar en la temporada 2020/2021 que començarà a Setembre. Si voleu unir-vos a aquesta gran família, podeu consultar els horaris d’entrenament i tots els detalls en el següent enllaç:

https://www.elcastellet.org/escola/

Club Multiesport El Castellet

- PUBLICITAT -