- PUBLICITAT -

La jornada inclourà una visita guiada pel conjunt històric-artístic del poble medieval, un taller artesanal de mantes morellanes i un recorregut pels seus carrers i muralles

 

CN | Aida

El pròxim dissabte 15 de juny, la comparsa Els Roders durà a terme la seua sisena activitat del projecte “Ser Roder” amb una emocionant visita cultural a Morella. L’activitat començarà a les 08:45 h i s’espera que siga una jornada plena d’aprenentatge i descobriments.

Morella, situat a la comarca dels Ports, és un encantador poble medieval conegut per la seua rica història, impressionant arquitectura i bellesa natural. El poble destaca per les seues muralles ben conservades, carrers empedrats i portes històriques que transporten els visitants a una altra època. A més, un dels elements culturals que uneixen Morella amb la comparsa Els Roders són les mantes morellanes, peces tèxtils tradicionals de gran importància i part essencial de la vestimenta tradicional dels Roders.

PUBLICITAT

Durant la visita, els participants podran gaudir d’una visita guiada pel conjunt històric-artístic de Morella, explorar els seus carrers pintorescos i admirar les antigues muralles i portes. A més, es visitarà un taller artesanal de mantes morellanes, on es podrà conéixer de prop el procés de fabricació d’aquestes peces tradicionals.

Fortaleza, Morella, Castellion, España

Els detalls de la jornada són els següents:

Data: dissabte 15 de juny
Hora d’eixida: 08:45 h
Hora de tornada: 19:00 h
Preu: 15 €
Inscripcions: Fins dijous 13 de juny a les 17:00 h
Contacte per a inscripcions: 603 73 10 78

Cal destacar que l’activitat estarà subjecta a la inscripció d’un mínim de persones.

Morella és una destinació turística de gran atractiu gràcies a la seua oferta cultural i paisatgística. El seu imponent castell, el claustre gòtic de l’església arxiprestal, el museu temps de dinosaures i les festes tradicionals són només algunes de les raons per a visitar aquest meravellós poble. A més, la seua gastronomia basada en productes locals com la trufa, els formatges i la carn de corder fan de Morella una experiència inoblidable per als sentits.

Aquesta visita cultural ofereix una oportunitat única per als membres de la comparsa i altres interessats a descobrir els encants de Morella, connectar amb la seua història i tradicions, i gaudir d’un dia ple d’activitats enriquidores.

Vos esperem per compartir aquesta jornada especial i conéixer més sobre les nostres arrels culturals i històriques.

#CuerpoEuropeoDeSolidaridad #Roders #SerRoder

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací