- PUBLICITAT -

CN | Aida | Comparsa Els Roders

La Comparsa Els Roders, referent de les festes de Moros i Cristians a Castelló, comença al seu ambiciós projecte “Ser Roder”. La presentació oficial està programada per a demà dissabte, 20 de gener, a les 12.00 h, a la seu de la comparsa, situada al carrer Jaume Roig, 1-baix.

Aquest projecte, amb una durada prevista d’un any, busca consolidar els vincles d’unió i participació entre els membres de la comparsa. Amb un variat conjunt d’activitats planificades, els Roders ofereixen un ventall d’oportunitats als seus integrants. Les propostes inclouen eixides culturals, xerrades sobre la rica història de la comparsa i la festa de Moros i Cristians, sessions de música en directe, així com visites d’estudi internacionals.

Aquesta iniciativa destaca pel seu caràcter inclusiu i participatiu, subratllant el compromís dels Roders amb la cohesió del grup i la promoció de les tradicions festives del poble. Tots els interessats estan convidats a unir-se a aquest emocionant projecte, descobrint-ne més detalls durant la presentació del dissabte.

Amb els hashtags #CuerpoEuropeoDeSolidaridad, #Roders i #SerRoder, la comparsa promou l’esperit de solidaritat, la passió pels Moros i Cristians i la integració europea a través d’aquesta innovadora iniciativa.

- PUBLICITAT -