- INFORMACIÓ -

 

Els escolars de Castelló celebren el Dia Mundial de l’Arbre plantant arbres al paratge de la Font Amarga.

PUBLICITAT

Dijous 30 de gener i divendres 31 de gener, l’alumnat de 6é de primària i de 1r d’ESO dels centres de Castelló celebraren el dia de l’arbre.

L’alumnat i el professorat eixiren d’excursió cap a la Font Amarga per replantar la zona d’esplai amb pins, carrasques i sabines, subministrades per la Conselleria de Medi Ambient, en el marc del seu programa per conscienciar la societat, i especialment els més menuts i menudes sobre la importància de conservar els boscos i els espais naturals.

Per a aquesta ocasió, com els darrers anys, per fer la plantació vàrem comptar amb l’assessorament de l’equip de parcs i jardins de l’Ajuntament, amb la col·laboració de l’alumnat del Cicle de Formació Professional de Grau Mitjà d’Agricultura i dels integrants del programa d’Aula Compartida de l’IES Vicent Gandia.

El bon oratge dels dies i la bona predisposició i harmonia entre totes i tots els participants propiciaren dos dies de saludables excursions, fruint de la companynia d’amics i companys, ajudant a cuidar el planeta i recuperant una parcel·la del territori més proper.

Per poder veure i baixar totes les fotos piqueu ací.

- PUBLICITAT -