- PUBLICITAT -

 

Castelló, 22 de maig de 2023 – En l’enquesta realitzada per aquest mitjà, els lectors i lectores de CN han expressat clarament la seua preferència per un pacte de les forces polítiques d’esquerres.

La pregunta plantejada és: “Partint d’una coalició d’esquerres, de quina formació deu ser l’alcalde/ssa?” i els resultats preliminars mostren una lleugera majoria a favor del PSPV, amb un 45,45 % dels vots. Aquesta opció situa la força més votada d’esquerres com l’encarregada de liderar l’alcaldia.

Una altra opció destacada és un acord rotatori entre Compromís i el PSPV, amb un 44,41% dels vots. Aquesta alternativa planteja que les dues formacions es repartiran l’alcaldia durant dos anys cadascuna.

PUBLICITAT

D’altra banda, un 8,74 % dels participants en l’enquesta creuen que no s’arribarà a cap acord entre les forces d’esquerres, deixant oberta la possibilitat d’una falta de consens en la formació de govern.

Cal assenyalar que un xicotet percentatge dels participants, un 1,40 %, ha optat per la resposta “No se / No conteste”, indicant que no tenen una preferència clara en aquesta qüestió.

Ara és el moment per aprofundir en aquesta temàtica i animar als lectors i lectores a participar en la consulta o a compartir les seues opinions en els comentaris. Les seues aportacions poden ajudar a esclarir els interrogants pendents i a generar un debat constructiu sobre el futur de l’alcaldia de Castelló.

Aquest mitjà continuarà informant sobre els resultats de la consulta i els possibles acords polítics que es perfilen en aquesta etapa postelectoral.

[Nota: Aquesta notícia es basa en una enquesta realitzada als lectors de CN i reflecteix les seues preferències en aquest moment, però no implica necessàriament el resultat final o les decisions reals que es prenguen en la formació de govern.]

- PUBLICITAT -