- PUBLICITAT -

CN | Aida

Els Jubilats de Castelló, han anunciat un viatge a Cofrents que promet una jornada plena d’aventures i diversió. Programat per al dia 13 d’abril de 2024, l’eixida està fixada per a les 7.30 del matí, oferint als participants l’oportunitat de descobrir els encants de Cofrents durant tot el dia.

Amb una varietat d’activitats planificades, incloent-hi visites turístiques, aquest viatge és una oportunitat única per explorar una nova destinació en companyia d’amics i companys jubilats. Els organitzadors han promés una experiència enriquidora que permetrà als participants connectar amb la natura.

Per a més informació sobre el viatge i com reservar la vostra plaça, podeu consultar el cartell oficial que proporciona tots els detalls rellevants, com ara punts de recollida, preus i horaris. Aquest cartell està disponible per als interessats ací baix.

PUBLICITAT

Els Jubilats de Castelló animen a tots els membres de la comunitat a unir-se a ells en aquesta emocionant aventura a Cofrents. És una ocasió perfecta per escapar-se de la rutina diària, descobrir noves experiències i crear records inoblidables amb altres membres de la comunitat.

Amb aquesta iniciativa, els Jubilats de Castelló reafirmen el seu compromís amb el benestar i la felicitat dels seus membres, oferint-los oportunitats úniques per gaudir.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací