INFORMACIÓ DE CASTELLÓ NOTÍCIES

 

Estic orgullós de poder dir que forme part d’una gran família on he trobat no només companys i companyes que m’han recolzat en els moments durs, sino que també m’ha obert portes per descobrir experències i noves formes d’entendre el món. Sí, veïns i veïnes, totes aquestes emocions me les transmet el karate, un esport que ens ensenya respecte, disciplina i sacrifici.

Aquesta temporada va començar com una més per a mi, però amb un objectiu clar, classificar-me per primera vegada en el Campionat Europeu de Karate Shinkyokushin, que es celebrava a Praga. Encara que no ha segut una tasca senzilla, ho he aconseguit després d’haver guanyant campionats com:

La Copa València (1r classificat en kumite)

Campionat Regional (1r classificat en kata i kumite)

Campionat Nacional (1r classificat en kumite)

PUBLICITAT

L’esforç i preparació per a aquestos m’han permés participar al campionat europeu i obtindre la tercera posició. Encara que content pel resultat, vaig tornar a casa amb unes sensacions contradictòries ja que després d’haver-me classificat per a la final, m’anul·laren el combat. En aquest moment tan dur per a un esportista, on ha de repetir el que ja havia guanyat, me’n vaig adonar que els esports són beneficiosos per a ensenyar-nos a valorar el treball en equip, ja que vaig rebre el suport emocional de tots els components de la Federació de Karate d’Espanya, als qui estic enormement agraït, especialment al meu entrenador per ajudar-me a arribar tan lluny.

He decidit fer aquest escrit per poder donar-li un poc més de visibilitat a aquest esport pobrament conegut però que tan ric és per a la meua vida.

No puc acomiadar-me sense abans felicitar a la meua companya Andrea Herrero Sala qui durant molts anys ha deixat el nom de la nostra localitat a les posicions més altes del pòdium. Enhorabona, espere poder compartir amb tu moltes més celebracions. A Castelló tenim gent jove amb ganes de millorar i lluitar pels nostres somnis.

Alexandre Gascó Rodrigáñez

- PUBLICITAT -