- INFORMACIÓ -

 

Els escolars de Castelló celebren el ‘Dia Mundial de l’Arbre’ plantant arbres al paratge de la Font Amarga.

PUBLICITAT

Dijous i divendres de la passada setmana (31 de gener i 1 de febrer) l’alumnat de 6é de primària dels col·legis de Castelló (Severí Torres, Hernández i Sto. Domingo), de 1r d ESO de l’institut ‘Vicent Gandia’ i del Centre Ocupacional ‘El Castellet’ celebraren el dia de l’arbre.

Els dos dies eixiren d’excursió a la Font Amarga per a replantar la zona d’esplai amb pins, carrasques i sabines, subministrades per la Conselleria de Medi Ambient, en el marc del seu programa per a conscienciar la societat, i especialment els més menuts, sobre la importància de conservar els boscos i els espais naturals.

Els dos dies van estar assessorats per l’equip de Parcs i Jardins de l’Ajuntament, amb la col·laboració del professorat i l’alumnat del Cicle de Formació Professional de Grau Mitjà d’Agricultura i de l’alumnat del Programa d’Aula Compartida de l’IES ‘Vicent Gandia ‘ i del professorat i l’alumnat del Programa de formació per a l’ocupació ‘Castelló t’Avalem, Fase 2’. A tots ells el nostre agraïment per la seua inestimable col·laboració. .

Encara que l’oratge estava prou inestable i molest, la bona predisposició i harmonia entre tots els participants propiciaren dos dies de saludables excursions, fruint de la companyonia d’amics i companys, ajudant a cuidar el planeta, recuperant una parcel·la de l’espai natural més proper del nostre territori.

Piqueu damunt de la imatge per veure totes les fotos!

La Comissió d’Activitats Extraescolars del CEM

- PUBLICITAT -